foto mirjam en haraldPrinsheerlijk Antiek heeft een jarenlange relatie met Marieke Koet. Ze heeft bij ons in het atelier gewerkt als

meubelrestauratrice , tot volle tevredenheid, tot ze besloot voor haar zelf als stoffeerster te gaan werken.

Vanaf 2010 brengen wij antieke banken, stoelen, krukjes en allerhande kussens bij haar om te stofferen.

Ze is flexibel en denkt goed mee met de wensen van de klant, ook als het misschien best een lastige klus wordt. Zo heeft ze eens een bank en een stoel gedeeltelijk gestoffeerd omdat de klant de nog goede delen van de originele stof wilde behouden. En ze is ook niet te beroerd om uren aan de telefoon te hangen om nou net dat juiste stofje in de juiste kleur voor een klant te bestellen. Wij zijn erg blij met haar en hopen nog jaren lang met elkaar leuke projecten te doen.

Mirjam Slisser en Harald van de Goot

eigenaren Prinsheerlijk Antiek

 
dirk pieterAls binnenhuisarchitect moet ik voor verschillende projecten in binnen- en buitenland meubelen laten bekleden. Dit kan variëren van moderne- tot antieke meubelen. Sinds een jaar of 5 heb ik voor verschillende klanten diverse meubelen bij Marieke laten stofferen. Samen bekijken we van te voren de stukken en bepalen we de beste manier van het bekleden en eventueel repareren van de stukken.Tot nu toe  ben ik  zeer tevreden met het resultaat.

Dirk Pieter Terpstra. Binnenhuisarchitect.